Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Organisator zoekt leverancier! Of zoekt een leverancier de organisator? Planidoo biedt de oplossing.

Jij kent je product

Of je nu een zaal of tenten verhuurt, drank of voeding levert, affiches of T-shirts drukt

Planidoo t-shirt.png

als goede leverancier weet jij waarom organisatoren van vrijetijdsactiviteiten en evenementen bij jou moeten zijn. 

Maar weten de organisatoren in jouw buurt dat ook? En vinden ze jou makkelijk? Uit recent onderzoek leren we dat nieuwe organisatoren lang moeten zoeken naar goede leveranciers en vaak slechte ervaringen hebben. Zelfs bij ervaren organisatoren horen we de vraag "kennen jullie een goede leverancier van/voor...?Ben jij een goede leverancier en wil je dat ook bekend maken bij organisatoren in jouw buurt?

Dat kan nu heel eenvoudig... 

Wij kennen de organisatoren

Elke maand komen er bijna 10.000 bezoekers naar de Planidoo website voor informatie over het organiseren van (vrijetijds) activiteiten en evenementen. We bereiken de meeste bezoekers via onze Google AdWords campagnes die een spectaculaire groei opleveren zoals blijkt uit de Google Analytics cijfers:

bezoekers JAN 2017.jpg

Sinds de zomer van vorig jaar hebben we sterk ingezet op het aantrekken van nieuwe bezoekers. De aangroei van nieuwe Planidoo gebruikers is recht evenredig. Vanaf oktober 2016 komen er dan ook meerdere 100'en nieuwe gebruikers per maand bij. Ondertussen hebben al meer dan 2200 organisatoren een 1000-tal activiteiten aangemaakt op én met Planidoo.

Dat zijn vele honderden gehuurde tenten en zalen, hopen drukwerk, duizenden liters bier,... die daarbij nodig zijn geweest.

Planidoo verbindt

Planidoo verbindt niet alleen organisatoren met hun teamleden en gemeenten met actieve burgers die de sociale cohesie bevorderen. Planidoo verbindt vanaf maart 2017 ook organisatoren met goede leveranciers.

Wil jij als leverancier een duurzame relatie opbouwen met de actieve burgers die het cement vormen van onze samenleving? Dan introduceren we jou graag bij hen. Niet met "een online advertentie" zoals er miljoenen zijn maar met onze unieke Target Group Marketing en Location Based Marketing die organisatoren naar goede leveranciers leidt op basis van het type evenement dat ze organiseren en op basis van de plaats waar ze organiseren. 

Bekijk hier onze Online B2B demo

output_65MHgQ.gif
 

We zijn onze Marketing modules volop aan het testen en zoeken in elke gemeente leveranciers die mee willen werken voor een kleine bijdrage in de kosten.

B2B Contact

 

info@planidoo.be