Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

VILLANELLA & JAELE COLE - Willy Wrat

FAMILIE

Viktor is acht jaar en woont bij zijn mama, omdat zijn papa het moeilijk heeft met zichzelf. Viktor wil niet zwemmen. In de zwemles van juf Esmeralda wordt Viktor besmet met Willy, de voetwrat. Mama verklaart de oorlog aan Willy. Willy verklaart de oorlog aan iedereen. Tot Viktor vriendschap sluit met Willy.

‘Willy Wrat’ gaat over vriendschap, opgroeien en durven springen. Want wie niet in het zwembad springt, mist alle pret. En van aan de rand te blijven staan, krijg je wratten. ‘Willy Wrat’ beschrijft op een grappige en ontroerende manier de fysieke en mentale veerkracht van een kind. Een wratvriendelijke voorstelling gespeeld door de fine fleur van het jeugdtheater.


Theatermaakster, schrijfster en actrice Jaela Cole wist voor haar eerste voorstelling een topcast te strikken. Niemand minder dan Tina Maerevoet (Paulien in Thuis), Inge Paulussen (o.m. Clan, Loslopend Wild en Zuidflank), Els Béatse (o.m. De Zonen van Van As en theater Froefroe) en jonge theatergod Boris Van Severen staan op de planken.


www.villanella.be

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.