Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

BOZE WOLF: FROEFROE - Labyrint

BOZE WOLF FESTIVAL • THEATER

Dat ze nog veel te jong is voor de liefde en eerst moet proeven van ’t leven, zegt hij. En dat hij toch wel weet wat goed is voor zijn bloedeigen dochter zeker? En dat hij later wel zal kiezen voor haar.

Als ge jong zijt, wilt ge niet zomaar proeven van ’t leven, zegt zij. Als ge jong zijt, wilt ge u overeten aan ’t leven, er in zwelgen tot ge niet meer kunt. En dat hij helemaal niet moet kiezen voor haar. Want kiezen is verliezen.

Hij is Minos, oud en koning. Te koppig om al te sterven, te verduurd om nog verder te leven. Zij is Ariadne, jong en voorbestemd. Te wispelturig om haar lot te trotseren, te weerbarstig om het te ondergaan.

Figurentheater is er niet alleen voor kinderen, dat bewijst Froefroe al jaren met glans. We nodigen hen tijdens Boze Wolf met hun “rockende versie van een mythologisch verhaal”(Els Van Steenberghe voor Focus Knack).


tekst: Dimitri Duquennoy, Joost Van Den Branden en cast, met de hulp van Ovidius / regie: Marc Maillard / (poppen)spel: Filip Peeters, Benjamin Op de Beeck, Gert Dupont, Vik Noens, Joost Van den Branden, Ilse Uitterlinden e.a. / live muziek van en met: Nelle en Dienne Bogaerts (ofte Lili Grace) en Nele Goossens 

www.froefroe.be

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.