Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

ISOLDE ET LES BENS XL - L'inconnu

MUZIEK

Isolde Lasoen moet zowat de bekendste drumster van Vlaanderen zijn. Met Isolde et les Bens treedt ze even uit de voetsporen van Daan en stapt ze als frontvrouw naar voren. Met deze band brengt Isolde een aantal eigen songs (denk aan het radiohitje ‘Aluminium folie’) en een eigenzinnige selectie covers uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met enkele Engelstalige pareltjes van vroeger en nu.

Isolde zingt en drumt, en wordt daarbij begeleid door drie van haar lievelingsmuzikanten die toevallig allemaal ‘Ben’ heten. Hun eerste EP 'L'Inconnu' verscheen in oktober 2014. Isolde et les Bens zijn goed voor een uitgelezen selectie ‘schone liedjes’ vol charme en nostalgie. Verwacht je aan een ongedwongen, gezellige en informele sfeer. Alles onder het motto: veel kan, niets moet.

 

De passage van 'Isolde et les Bens' op Gent Jazz was een groot succes. In een lovende recensie in De Standaard, kregen ze maar liefst 4 sterren toegekend. In Gent werd de groep voor de gelegenheid aangevuld met een blazerssectie en dat... zal in Bierbeek niet anders zijn!
 

We zijn erg blij jullie te mogen vertellen dat 'Isolde et les Bens' XL zullen gaan samen met Jo Hermans (trompet), Wietse Meys (sax) en Peter Delannoyre (trombone). We verhogen dan ook meteen de capaciteit van dit nagenoeg uitverkochte concert. Een uniek concert dat je niet mag missen!


met: Isolde Lasoen (drums en lead vocal), Ben Van Camp (gitaar), Ben Brunin (contrabas) en Ben Vermeir (keyboards)

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.