Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

DE KOLONIE MT - Bizar (work in progress)

FAMILIE • ART OPVELPE

Kijk daar is Bizar! In deze knusse en woordeloze muziektheatervoorstelling volg je de handel en wandel van dit bizarre 'beest' én een oud vrouwtje. Zij brabbelt. Zij schuifelt, morst koffie en sleft van de radio naar het raam. Bizar volgt haar overal waar ze gaat. Tot Bizar op een dag ontsnapt en de wijde wereld intrekt. Weggewaaid in een storm komt hij in zee terecht, hij spoelt aan, belandt in een bos, komt vast te zitten in de modder en wordt verliefd op een sierlijk, maar even bizar beest. Of toch niet?

Cultuurcentrum de borre is erg blij om De Kolonie MT te kunnen ondersteunen in hun werkproces. Gezien de coproductie met Théâtre des 4 mains zochten zij een speelplek op de taalgrens en daar tekenden wij graag op in. Tijdens ARTOp VelpE laten de spelers voor het eerst toeschouwers toe in hun vergevorderd werkproces.


spel: Kristin Arras / compositie, live muziek & muziektheatrale regie: Bo Spaenc / vormgeving & manipulatiecoach: Pat Van Hemelrijck / manipulatie objecten: Benoit de Leu de Cecil / coaching: Marie-Odile Dupuis

In coproductie met Théâtre des 4 mains, met medewerking van cc de borre & Alibicollectief

www.dekoloniemt.be

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.